Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Ήταν καθαρή δολοφονία – Θα το κυνηγήσω με κάθε νομική δυνατότητα που έχω
[Lifo]: Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Ήταν καθαρή δολοφονία –  Θα το κυνηγήσω με κάθε νομική δυνατότητα που έχω

[Lifo]: Πατέρας Ζακ Κωστόπουλου: Ήταν καθαρή δολοφονία – Θα το κυνηγήσω με κάθε νομική δυνατότητα που έχω

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σημειωτέων πως μέχρι σήμερα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της δίκης για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου μίλησε για το θέμα στην τηλεόραση του ANT1.

«Είναι καθαρή δολοφονία την οποία έχει δει χιλιάδες κόσμος στις κάμερες και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Από εκεί και πέρα για τι κράτος δικαίου να μιλήσουμε, για τι δημοκρατία να μιλήσουμε, για τι δικαιοσύνη; Εγώ δεν βλέπω κάτι. Τους υπόσχομαι ότι θα το πάω μέχρι εκεί που μου δίνει το δικαίωμα ο νόμος. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα το πολεμήσω με κάθε νομική δυνατότητα που έχω», δήλωσε.

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στο σύστημα γιατί δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως. Δεν έχει κάνει τίποτα με την ΕΔΕ για τους αστυνομικούς, δεν έχει ορίσει δικάσιμο, την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο κοσμηματοπώλης με τον άλλον δεν μας έχει δώσει. Δεν μας έδωσε οπτικό υλικό από την γύρω περιοχή, δεν έχει κάνει κάτι», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Πώς να έχω εμπιστοσύνη; Είμαι διπλά θυμωμένος, διπλά απελπισμένος. Αν δεν βρω δικαιοσύνη θα απευθυνθώ στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και εκεί πιστεύω ότι μπορώ να βρω δίκιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!