Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Παρέμβαση και του Καλαβρύτων για τις ταυτότητες: Επίθεση στον Ραγκούση με χυδαίες εκφράσεις
[Lifo]: Παρέμβαση και του Καλαβρύτων για τις ταυτότητες: Επίθεση στον Ραγκούση με χυδαίες εκφράσεις

[Lifo]: Παρέμβαση και του Καλαβρύτων για τις ταυτότητες: Επίθεση στον Ραγκούση με χυδαίες εκφράσεις

«Εάν δεν αποδείξεις αυτά που λες Άθλιο και τρισάθλιο άνθρωπο! Ευτελή και φθηνό συκοφάντη! Φαντασιόπληκτο Ματάκια! Δειλό ανθρωπάκι»

Επίθεση στον Γιάννη Ραγκούση μέσα από το ιστολόγιό του με χυδαίες εκφράσεις πραγματοποίησε και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος δίνει μάλιστα στον πρώην υπουργό διορία πέντε ημερών προκειμένου να πει ονόματα ομοφυλόφιλων μητροπολιτών, απειλώντας ότι διαφορετικά μπορεί να τον αποκαλεί με  εκφράσεις όπως “φαντασιόπληκτος ματάκιας”. Ο Καλαβρύτων μάλιστα σημειώνει ότι «ομοφυλόφιλοι υπάρχουν και στην πολιτική», φέροντας ως παράδειγμα τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ( ο οποίος πάντως δεν  έκρυψε ποτέ την ομοφυλοφιλία του, αντιθέτως υπερασπίζεται ανοιχτά την επιλογή του).

Ορισμένα αποσπάσματα από την ανοιχτή επιστολή του μητροπολίτη Καλαβρύτων στον Γιάννη Ραγκούση:

ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!
ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΗ, ΔΕΙΛΟ  ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ

………ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ  (;;;),

ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ

 « ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ» 

Αγαπητέ «κηπουρέ του ΓΑΠ», όπως σε αποκαλούν τα ΜΜΕ, είναι αλήθεια, ότι από το στόμα σου βγήκαν τα παρακάτω λόγια; «…Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας -σε ανώτατα κλιμάκια, ακόμη και Μητροπολίτες-, οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν. Τους αναγκάζουν να το κρύβουν….Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μου» (βλ. εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 05.10.2017, σελ. 7);

Η Ιερά Σύνοδος, μέ εξώδικο έγγραφο, σε κάλεσε να καταθέσεις ονόματα κλπ στοιχεία για όσα ανερυθρίαστα είπες  πρό ημερών και τα οποία παραθέτω παραπάνω σε κίτρινο πλαίσιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!