Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Παρατηρητές στην Τουρκία για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς θα στείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων
[Lifo]: Παρατηρητές στην Τουρκία για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς θα στείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων

[Lifo]: Παρατηρητές στην Τουρκία για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς θα στείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων

Αποστολή παρατηρητών «κατά την διάρκεια της διαδικασίας στην γειτονική χώρα», για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, θα προγραμματίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων (CCBE), όπως ενημέρωσε αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος τον Φώτη Κουβέλη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αντιπροσωπεία της Ολομέλειας, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Δημήτρη Βερβεσό, επισκέφθηκε τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δικηγόρων (CCBE) για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες.

Επίσης, η δικηγορική αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Φώτη Κουβέλη για την απόφαση της CCBE να στείλει το επόμενο διάστημα σχετική επιστολή σε κάθε αρμόδιο, αλλά και να προγραμματίσει αποστολή παρατηρητών κατά την διάρκεια της διαδικασίας στη γειτονική χώρα.

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι, αλλά και οι πολίτες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την καταλληλότητα και την λειτουργικότητα των κτιριακών υποδομών, για την ανακαίνιση των οποίων έχουν βέβαια ξεκινήσει εργασίες, αλλά θα πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!