Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πανελλήνιες 2019: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες – Τι προβλέπεται για τις βάσεις
[Lifo]: Πανελλήνιες 2019: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες – Τι προβλέπεται για τις βάσεις

[Lifo]: Πανελλήνιες 2019: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες – Τι προβλέπεται για τις βάσεις

Την Παρασκευή αναµένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τους βαθµούς των υποψηφίων για τα ΑΕΙ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Tην Παρασκευή αναµένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2019 .

Οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ που έλαβαν µέρος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις αναμένεται να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του υπουργείο Παιδείας .

Σύμφωνα με το Έθνος, οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία µε τα βαθµολογικά κέντρα, εργάζονται εντατικά προκειµένου στο τέλος της εβδοµάδας να αναρτήσουν τους βαθµούς σε όλα τα λύκεια της χώρας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα δοθούν στους µαθητές και οι βαθµοί των ειδικών µαθηµάτων και συνεπώς από εκείνη την ηµέρα οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την οριστική υποβολή του µηχανογραφικού, η οποία έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να συµµορφωθούν µε την οριστική ηµεροµηνία, καθώς µετά δεν γίνεται δεκτή καµία υποβολή ούτε και τροποποίηση στο δελτίο.

Τις επόµενες ηµέρες, και αφού πρώτα δοθούν από την αρµόδια υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας και τα στατιστικά στοιχεία µε τις επιδόσεις όλων των υποψηφίων στις εξετάσεις, θα µπορούν να γίνουν και ασφαλέστερες προβλέψεις σχετικά µε την πορεία των φετινών βάσεων στα τµήµατα των πανεπιστηµίων.

Σημειώνεται ότι οι µαθητές δεν πρέπει να συµπληρώσουν το µηχανογραφικό τους µε βάση αυτές τις προβλέψεις, αλλά έχοντας υπόψη τις βαθµολογίες τους και τις επιθυµίες τους για το αντικείμενο των σπουδών που θέλουν να ακολουθήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!