Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πανελλαδικές 2019: Αναρτήθηκε η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές
[Lifo]: Πανελλαδικές 2019: Αναρτήθηκε η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές

[Lifo]: Πανελλαδικές 2019: Αναρτήθηκε η εγκύκλιος για τις στρατιωτικές σχολές

Ηλεκτρονικά θα υποβάλλουν την αίτηση οι μαθητές που θα συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και θέλουν να εισαχθούν σε στρατιωτικές σχολές

Στις 2 Μαΐου θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για όσους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και θέλουν να εισαχθούν σε στρατιωτικές σχόλες.

Η εγκύκλιος- διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επιλογή σπουδαστών/τριών στις Πανελλαδικές θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στην τοποθεσία asei-assy.mil.gr, η οποία θα δέχεται αιτήσεις για τις ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ από 2 έως και 20 Μαΐου 2019.

Η εγκύκλιος του Υπουργείου συνιστά στους μαθητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση ή συμπλήρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών, που θα τους ζητήσουν τα εξεταστικά κέντρα.

Η προκήρυξη διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών αφορά σε θέσεις Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών ∆οκίµων (ΣΝ∆), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!