Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Παναγιωτόπουλος: Αναχαιτίσαμε 4.500 τουρκικές παραβιάσεις το 2019
[Lifo]: Παναγιωτόπουλος: Αναχαιτίσαμε 4.500 τουρκικές παραβιάσεις το 2019

[Lifo]: Παναγιωτόπουλος: Αναχαιτίσαμε 4.500 τουρκικές παραβιάσεις το 2019

«Έγιναν 4.500 τουρκικές παραβιάσεις μέσα στο 2019, και η ελληνική πλευρά απάντησε με 4.500 αναχαιτίσεις»

Επίθεση στην Τουρκία εξαπέλυσε την Τετάρτη από τη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κάνοντας λόγο για προκλητικούς, αμετανόητους και απροκάλυπτα επιθετικούς γείτονες.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι «σε καλή κατάσταση αξιόμαχες και έτοιμες». Όπως τόνισε, έγιναν 4.500 τουρκικές παραβιάσεις μέσα στο 2019, και η ελληνική πλευρά απάντησε με 4.500 αναχαιτίσεις. «Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί να είμαστε πάντα μαζί με τους πιλότους, πάντα δίπλα τους».

Ο υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, εξήγγειλε πιο «έξυπνη» και εντατική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και τάχθηκε κατά της αύξησης της θητείας αντιπροτείνοντας πρόσληψη επίλεκτων επαγγελματιών οπλιτών. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε εξαιρετική κατάσταση και χρέος μας είναι να τις φέρουμε σε ακόμα καλύτερη κατάσταση» δήλωσε.

«Η προσπάθεια ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων είναι συνεχής. Και τώρα πρέπει να γίνει πιο εντατική, πιο έξυπνη και πιο πολύπλευρη από ποτέ, γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ εντείνονται οι προκλήσεις γύρω μας» τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!