Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Οι «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου επιστρέφουν στη Στέγη – Οι συντελεστές μιλούν για την ανανεωμένη παράσταση
[Lifo]: Οι «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου επιστρέφουν στη Στέγη – Οι συντελεστές μιλούν για την ανανεωμένη παράσταση

[Lifo]: Οι «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου επιστρέφουν στη Στέγη – Οι συντελεστές μιλούν για την ανανεωμένη παράσταση

Όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση για την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση που παρουσιάζεται με ανανεωμένη διανομή, στις 29 και 30/12, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, προτού ταξιδέψει στο Σαντιάγκο της Χιλής.

Συντελεστές, μουσικοί και ηθοποιοί από όλες τις εκδοχές της παράστασης, από το 2016 που παίχτηκε για πρώτη φορά στην Επίδαυρο, γέμισαν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου το φουαγέ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση στη συνέντευξη τύπου για τους «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου , οι οποίοι παρουσιάζονται ξανά, ανανεωμένοι, για δύο μόνο μέρες στη Στέγη, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Η παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση έχει κάνει ένα θαυμαστό ταξίδι, που ξεκίνησε από την Επίδαυρο τον Αύγουστο του 2016, με sold out έναν μήνα πριν από την πρεμιέρα. Στη συνέχεια παίχτηκε στη Στέγη τον Σεπτέμβριο του 2016 με τα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε πέντε ώρες κι έγινε live streaming με 44.000 υπολογιστές να συνδέονται σε 110 χώρες. Έγινε φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη το 2018, όπου πήρε διθυραμβικές κριτικές σε σημαντικά αμερικάνικα μέσα, έγινε εργαστήριο και μεγάλη μήκους ταινία από τον Μπάμπη Μακρίδη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Ρόντερνταμ το 2020.

Τώρα, στη νέα εκδοχή τους, οι Όρνιθες παρουσιάζονται για δύο μόνο μέρες στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, λίγο πριν ταξιδέψουν στη Χιλή, σε ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή φεστιβάλ, το Santiago a Mil.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!