Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Οργή εναντίον της μητέρας του Μπεν από τον γιο του Ντίνου Mπάρκα: Nα προσέχει τα λόγια της
[Lifo]: Οργή εναντίον της μητέρας του Μπεν από τον γιο του Ντίνου Mπάρκα: Nα προσέχει τα λόγια της

[Lifo]: Οργή εναντίον της μητέρας του Μπεν από τον γιο του Ντίνου Mπάρκα: Nα προσέχει τα λόγια της

Ο γιος του χειριστή του εκσκαφέα που οι ερευνητές δείχνουν ως ένοχο ξεσπά εναντίον των ερευνητών και της οικογένειας του Μπεν

Έξαλλος με όσα γράφονται για τον πατέρα του δηλώνει ο Βαλάντης Μπάρκας, γιος του Ντίνου Μπάρκα, του χειριστή του εκσκαφέα το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί τον τελευταίο καιρό με την υπόθεση του μικρού Μπεν στην Κω.

Μία ημέρα μετά το κλείσιμο της υπόθεσης και τις δηλώσεις της μητέρα του Μπεν, Κέρι που ευχήθηκε “να καίγεται στην κόλαση ο Ντίνος Μπάρκας”, ο γιος του Βαλάντης, ξέσπασε μιλώντας στην Daily Mail, εναντίον όσων χαρακτηρίζουν τον πατέρα του δολοφόνο, χωρίς, όπως λέει, να έχουν την παραμικρή απόδειξη. Προειδοποίησε δε την μητέρα του Μπεν να “διαλέγει προσεκτικά τις κουβέντες της”.

Όπως λέει ο ίδιος, η οικογένειά του συνεργάζεται με τους ερευνητές εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης του 21 μηνών τότε Μπεν. Ωστόσο αναφέρει πως έχει φτάσει στα όριά του και δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει τον θυμό του βλέποντας το “όμορφο όνομα του πατέρα του να διασύρεται στη λάσπη” για τη δολοφονία του παιδιού και επειδή πήρε το μυστικό του θανάτου του στον τάφο του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!