Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή – «Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;»
[Lifo]: Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή – «Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;»

[Lifo]: Ομοφοβικό παραλήρημα Κατσίκη στη Βουλή – «Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;»

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ υπεραμύνθηκε της επιλογής του κόμματός του να καταψηφίσει τις διατάξεις περί εξίσωσης του συμφώνου συμβίωσης με το γάμο στην εργασία

Σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε στη Βουλή ο ειδικός αγορητής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, στην προσπάθειά του να υπεραμυνθεί της επιλογής του κόμματος να καταψηφίσει τα άρθρα του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας περί εφαρμογής της αρχής της ίσης μεταχείρισης προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής τους καταγωγής, αλλά και σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου στην απασχόληση και την εργασία.

Βασικό επιχείρημα του κ. Κατσίκη για το «όχι» του κυβερνητικού εταίρου στην οδηγία ήταν πως μέσω αυτής ανοίγει το δρόμο για το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε την ανάγκη οριοθέτησης του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των ανθρώπων.

Επιπλέον, ο κ. Κατσίκης διερωτήθηκε  «τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα Α΄ Δημοτικού με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής της προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος». «Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί; Ρωτάω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!