Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 3 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Όλο και πιο χαμηλά πέφτει η δημοτικότητα του Τραμπ- Δυσαρέσκεια και δυσπιστία δείχνει νέα δημοσκόπηση
[Lifo]: Όλο και πιο χαμηλά πέφτει η δημοτικότητα του Τραμπ- Δυσαρέσκεια και δυσπιστία δείχνει νέα δημοσκόπηση

[Lifo]: Όλο και πιο χαμηλά πέφτει η δημοτικότητα του Τραμπ- Δυσαρέσκεια και δυσπιστία δείχνει νέα δημοσκόπηση

Έχουν συμπληρωθεί μόλις 200 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του

Έξι μήνες μετά την επίσημη ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων του, το ποσοστό δημοτικότητας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του, σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του CNN. Τα 3/4 των Αμερικανών μάλιστα δηλώνουν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν τα περισσότερα από αυτά που ακούνε από τον Λευκό Οίκο.

Ποσοστό άνω του 38% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι εγκρίνουν τους χειρισμούς του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπηση, ενώ ποσοστό 56% των συμμετεχόντων δεν εγκρίνουν τους χειρισμούς του Αμερικανού προέδρου.

Την ίδια ώρα, το 47% εκφράζει την σοβαρή αντίθεσή της με τους χειρισμούς του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, ενώ το 24% δηλώνει ότι σχολιάζει θετικά τον τρόπο δράσης του Αμερικανού προέδρου.

Μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων το ποσοστό αποδοχής του Τραμπ μειώθηκε από το 73% τον Φεβρουάριο, στο 59% σήμερα. Μεταξύ των λευκών που δεν έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο και αποτέλεσαν την ισχυρή εκλογική βάση του Τραμπ, το ποσοστό αποδοχής των χειρισμών του βρίσκεται στο 35% και είναι μειωμένο κατά 12 μονάδες, σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!