Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Όλο το παρασκήνιο για την ακύρωση του Ντιμπέιτ – Αλληλοκατηγορούνται τα κόμματα
[Lifo]: Όλο το παρασκήνιο για την ακύρωση του Ντιμπέιτ – Αλληλοκατηγορούνται τα κόμματα

[Lifo]: Όλο το παρασκήνιο για την ακύρωση του Ντιμπέιτ – Αλληλοκατηγορούνται τα κόμματα

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στους πολιτικούς κύκλους η ματαίωση του ντιμπέιτ με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να πετάνε το μπαλάκι των ευθυνών εκατέρωθεν

Μπαλάκι ευθυνών με αλληλοκατηγορίες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η ματαίωση του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Ζούλας, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής για το ζήτημα, τόνισε πως το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ματαιώνεται «με προφανή ευθύνη του κυβερνώντος κόμματος», καθώς, όπως λέει, όλα τα κόμματα είχαν συμφωνήσει να γίνει την 1η Ιουλίου.

«Πριν από λίγες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία ενημερώθηκε ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορούσε την 1η Ιουλίου και έτσι πρότεινε δύο διαφορετικές εναλλακτικές ημερομηνίες, την προσεχή Πέμπτη και την προσεχή Παρασκευή. Εκεί δεν υπήρξε συμφωνία των άλλων κομμάτων και σήμερα ξαφνικά ο κ. Τσίπρας υπαναχώρησε και είπε ότι μπορεί τελικά να γίνει το ντιμπέιτ την 1η Ιουλίου στις 22:00 το βράδυ.

Η Νέα Δημοκρατία συμφώνησε, αλλά δεν κατέστη εφικτό τα άλλα κόμματα να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και έτσι ουσιαστικά το ντιμπέιτ ματαιώνεται. Όλα τα άλλα που ακούστηκαν και από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον προφάσεις εν αμαρτίαις», επισήμανε ο κ. Ζούλας.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγόρησε τα υπόλοιπα κόμματα πως στην ουσία δεν ήθελαν debate γιατί δεν συμφώνησαν με όσες ημερομηνίες πρότεινε το κυβερνών κόμμα. «Προτείναμε μια σειρά από εναλλακτικές ημερομηνίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!