Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Ο Olivier Descotes που αποχώρησε από το Μπενάκη γίνεται ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού
[Lifo]: Ο Olivier Descotes που αποχώρησε από το Μπενάκη γίνεται ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού

[Lifo]: Ο Olivier Descotes που αποχώρησε από το Μπενάκη γίνεται ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού

Η επίσημη ανακοίνωση για την τοποθέτησή του ως ειδικός σύμβουλος του Μπαλτά

Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού γίνεται ο κ. Olivier Descotes ο οποίος την περασμένη ανακοινώθηκε πως αποχώρησε από τη θέση του Διευθυντή στο Μουσείο Μπενάκη 

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς “βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Olivier Descotes, ανώτερος δημόσιος λειτουργός του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας απεδέχθη την πρόταση να εργαστεί ως Ειδικός Σύμβουλος προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο γραφείο του Υπουργού”.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως ο κ. Descotes θα αναλάβει να προτείνει στρατηγικούς και επιχειρησιακούς άξονες για την εθνική και διεθνή πολιτιστική πολιτική -ιδίως όσον αφορά στη σύγχρονη δημιουργία- και να μεταφέρει την εμπειρία του από την πολιτιστική βιομηχανία, τη διεθνή συνεργασία και τη διεύθυνση πολιτιστικών ιδρυμάτων στην Ιταλία και την Ελλάδα, με γνώμονα την προβολή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.

Η απόφαση για τη συνεργασία του διακεκριμένου φιλέλληνα με το γραφείο του Υπουργού Πολιτισμού, αποτελεί επιθυμία τόσο του κ. Μπαλτά όσο και της Υπουργού Πολιτισμού και Επικοινωνίας της Γαλλίας κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!