Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Ο Ντέιβιντ Μπερν λάνσαρε ένα διαδικτυακό περιοδικό αφιερωμένο στους λόγους για να είμαστε χαρούμενοι
[Lifo]: Ο Ντέιβιντ Μπερν λάνσαρε ένα διαδικτυακό περιοδικό αφιερωμένο στους λόγους για να είμαστε χαρούμενοι

[Lifo]: Ο Ντέιβιντ Μπερν λάνσαρε ένα διαδικτυακό περιοδικό αφιερωμένο στους λόγους για να είμαστε χαρούμενοι

Αφιερωμένο στους λόγους για να είμαστε χαρούμενοι είναι το νέο διαδικτυακό περιοδικό του Ντέιβιντ Μπερν

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του πρότζεκτ ο Ντέιβιντ Μπερν λάνσαρε ένα διαδικτυακό περιοδικό , που ονομάζεται Reasons to Be Cheerful και αποσκοπεί στο να αποτελέσει ένα «τονωτικό για τους ταραγμένους καιρούς».

Όπως εξηγεί στο σχετικό εισαγωγικό βίντεο, ο πρώην ηγέτης των Talking Heads δημιούργησε την ιστοσελίδα όπου αποτελεί «εν μέρει περιοδικό, εν μέρει θεραπευτική συνεδρία και εν μέρει σχεδιάγραμμα για έναν καλύτερο κόσμο» ώστε να μοιράζεται «έξυπνες, δοκιμασμένες και προς αντιγραφή λύσεις για τα πλέον σημαντικά προβλήματα του πλανήτη».

«Γιατί να μην ξεκινούσαμε ένα εγχείρημα που θα έφερνε μερικούς από τους λόγους για να είμαστε χαρούμενοι στο επίκεντρο της προσοχής;», διερωτάται ο Ντέιβιντ Μπερν μιλώντας για την πρώτη του απόπειρα στον κόσμο των διαδικτυακών εκδόσεων. To Reasons to Be Cheerful παρουσιάστηκε το Σάββατο με τον καλλιτέχνη να συμβάλει, μέχρι σήμερα, με έξι κείμενα. Ανάμεσα τους μια ιστορία για μία κοιτίδα τέχνης στην μικρή πόλη Κότσι της Ινδίας.

Στο περιοδικό συμμετέχει και ο Μπράιν Ίνο που συνεργάζεται για δεκαετίες με τον Ντέιβιντ Μπερν. Ο Ίνο, με άρθρο του, απαντάει στις επιφυλάξεις που εκφράζει ο Μπερν για την πυρηνική ενέργεια. «Φαίνεται συχνά πως ο κόσμος πηγαίνει κατευθείαν στην κόλαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!