Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για τους Παπαγγελόπουλο και Τσίπρα
[Lifo]: Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για τους Παπαγγελόπουλο και Τσίπρα

[Lifo]: Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για τους Παπαγγελόπουλο και Τσίπρα

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για τους εισαγγελικούς χειρισμούς αλλά και τις καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis

Στη Βουλή διαβιβάζεται από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα η δικογραφία για τους εισαγγελικούς χειρισμούς αλλά και τις καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis .

Τώρα, η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα ελεγχθούν πολιτικά πρόσωπα που έχουν κατονομαστεί ως υπεύθυνοι από πολιτικούς και δικαστικούς για σκευωρία στην διαχείριση του συνόλου των ερευνών.

Κατονόμασαν Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο

Υπενθυμίζεται πως στις καταθέσεις τους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος και ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής κατονόμασαν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως υπεύθυνο παρεμβάσεων στην Δικαιοσύνη ενώ κατήγγειλαν επίσης ότι και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είχε γνώση.

Μάλιστα ο αντιεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής χαρακτήρισε τον «Ρασπούτιν» ως πρωταγωνιστή των μεθοδεύσεων χωρίς ωστόσο να τον ονοματίσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος προσκόμισε έγγραφα για παρεμβάσεις του συγκεκριμένου προσώπου και σε άλλες υποθέσεις. Ο κ. Αγγελής επανέλαβε πως «όλοι τον ξέρουν αλλά όλοι τον φοβούνται», προσθέτοντας ότι ο «”Ρασπούτιν” ήταν σαν τον Θεό, πανταχού παρών στο χώρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς».

Η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για το αν πρέπει να συσταθεί Εξεταστική ή Προανακριτική Επιτροπή για τη διερεύνηση ποινικών και πολιτικών ευθυνών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!