Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: To Netflix λανσάρει τις δικές του «Ιστορίες»
[Lifo]: To Netflix λανσάρει τις δικές του «Ιστορίες»

[Lifo]: To Netflix λανσάρει τις δικές του «Ιστορίες»

Το Netflix παρουσιάζει από σήμερα ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζει «Previews», το οποίο είναι ουσιαστικά μια άλλη εκδοχή των Stories του Snapchat και του Instagram και παρουσιάζει μικρές προεπισκοπήσεις σειρών και των ταινιών.

Το Netflix ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2018 στα οποία φαίνεται ότι το δίκτυο πρόσθεσε τους τελευταίους μήνες 7.4 συνδρομητές, αγγίζοντας ένα σύνολο 125 εκατομμυρίων παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο γεγονός πως η υπηρεσία ποντάρει όλο και περισσότερο σε original περιεχόμενο, ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να προσφέρει όλο και περισσότερο νέο (ή έξτρα) περιεχόμενο σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές.

Σήμερα η εταιρεία ενημέρωσε την εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζει «Previews», είναι σχεδιασμένο ακριβώς όπως οι γνωστές «Ιστορίες» του Snapchat και του Instagram και ουσιαστικά παρουσιάζει βίντεο 30 δευτερολέπτων, μικρά και συμπαγή τρέιλερ των νέων της σειρών και ταινιών. Τα βίντεο είναι κάθετα, οπότε δεν χρειάζεται να γυρίσετε το κινητό για να τα παρακολουθήσετε.

Οι προεπισκοπήσεις βρίσκονται στο επάνω μέρος της οθόνης όταν ανοίγει η εφαρμογή και εμφανίζονται ως κύκλοι που πατάτε για να ξεκινήσετε την προεπισκόπηση.

Το ίδιο το Netflix περιγράφει αυτά τα μικρά τρέιλερ ως «slideshows» και μπορείτε να τα προσθέσετε στη λίστα αγαπημένων σας ή να τα δείτε αμέσως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!