Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Οι νέοι επιλέγουν πλέον ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσω social media και πληρώνουν ψηφιακά
[Lifo]: Οι νέοι επιλέγουν πλέον ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσω social media και πληρώνουν ψηφιακά

[Lifo]: Οι νέοι επιλέγουν πλέον ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσω social media και πληρώνουν ψηφιακά

Millennials και Generation Z επιλέγουν τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό τους επηρεασμένοι από posts στα social media και κάνουν χρήση των mobile apps για τις πληρωμές τους

Οι Millennials και οι εκπρόσωποι της Generation Z επιλέγουν τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό τους επηρεασμένοι από posts στα social media και κάνουν χρήση των mobile apps για τις πληρωμές τους.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ψηφιακές απαιτήσεις των καταναλωτών, η τουριστική βιομηχανία και το τουριστικό προϊόν βρίσκεται πλέον υπό πλήρη ψηφιοποίηση και αυτό γιατί ειδικά οι Millennials και οι εκπρόσωποι της Generation Z, που είναι οι πλέον εξοικειωμένοι με το Διαδίκτυο, αποζητούν μια πλήρως ψηφιοποιημένη εμπειρία, όταν ταξιδεύουν, από το πώς επιλέγουν έναν προορισμό μέχρι το πώς κάνουν την κράτηση και πώς τελικά πληρώνουν.

Τα δύο τρίτα των Millennials και της Generation Z, παγκοσμίως, παραδέχονται ότι η επιλογή του επόμενου ταξιδιωτικού προορισμού τους είναι εμπνευσμένη από posts που δημοσιεύονται στα social media. Επίσης, σχεδόν το 90% της αμερικανικής Generation Z παραδέχεται ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν άμεσα τα σχέδια των διακοπών, αποδεικνύοντας περίτρανα τον εθισμό της στην τεχνολογία και στο «social sharing».

Σε διεθνές επίπεδο, έξι στους δέκα Millennials επιλέγουν τον προορισμό τους, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο εύκολο θα είναι να μετατρέψουν την εμπειρία τους σε ένα δημοφιλές Instagram post.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!