Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Νέα μαρτυρία για τον τραγικό θάνατο της Λίνας Κοεμτζή κάνει λόγο για κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη
[Lifo]: Νέα μαρτυρία για τον τραγικό θάνατο της Λίνας Κοεμτζή κάνει λόγο για κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη

[Lifo]: Νέα μαρτυρία για τον τραγικό θάνατο της Λίνας Κοεμτζή κάνει λόγο για κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το θάνατό της Λίνας Κοεμτζή

Τρία χρόνια μετά το θάνατο της Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στο Αριστοτέλειο, οι αποκαλύψεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα RealNews, υπάρχει μάρτυρας που κάνει λόγο μεγάλο κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη, που παγιδεύει με τολμηρές φωτογραφίες νεαρά κορίτσια, τα οποία στη συνέχεια εκβιάζει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα γράφει η Real news, o μάρτυρας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πολλά όμορφα κορίτσια έχουν πέσει θύματα, όπως η Λίνα Κοεμτζή. Τα πείθουν να βγάλουν τολμηρές φωτογραφίες και στη συνέχεια τις απειλούν και τις εκβιάζουν». Μάλιστα, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα έχει απειλήσει και εκείνον αλλά δεν έχει πάει στην αστυνομία, με το φόβο ότι μπορεί να τον βλάψουν τα μέλη του κυκλώματος.

«Διατηρούσα μία ναυτιλιακή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη στην οποία εργαζόταν η Λίνα και άλλες δύο κοπέλες ως υπάλληλοι γραφείου. Μάλιστα, η μία από αυτές ήταν η φίλη της Λίνας που έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. Κάποια ημέρα χτύπησε το τηλέφωνο στη δουλειά και ένας κύριος μου ζήτησε να απολύσω τα συγκεκριμένα κορίτσια γιατί, όπως μου είπε, «δουλεύουν» για εκείνον.

Εγώ του απάντησα ότι πρόκειται για και εργατικά σοβαρά κορίτσια και του ξεκαθάρισα ότι δεν θα τα διώξω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!