Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Το NBC μετέδωσε πως είναι νεκρός ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν – Πληροφορίες από αξιωματούχους
[Lifo]: Το NBC μετέδωσε πως είναι νεκρός ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν – Πληροφορίες από αξιωματούχους

[Lifo]: Το NBC μετέδωσε πως είναι νεκρός ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν – Πληροφορίες από αξιωματούχους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, είναι νεκρός ο γιος Οσάμα Μπιν Λάντεν, Χαμζά Μπιν Λάντεν

Πως ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός μετέδωσε πριν από λίγη ώρα το αμερικανικό δίκτυο NBC. Η πληροφορία για το θάνατο του ΧάμΖα Μπιν Λάντεν δεν είναι ωστόσο επίσημη.

Το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει πως έχει λάβει πληροφόρηση από τρεις πηγές του στρατού που όμως δεν κατονομάζει. Η είδηση ε΄χει αρχίσει να μεταδίδεται διεθνώς ωστόσο, ακόμη και με έκτακτο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποκτήσει πληροφορίες ότι ο γιος και ο πιθανός διάδοχος του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν, Χάμζα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός, σύμφωνα με τρεις αξιωματούχους των ΗΠΑ, γράφει το ΝΒC.

Οι αξιωματούχοι δεν παρείχαν λεπτομέρειες για το πού ή πότε πέθανε ο Χάμζα ή αν οι ΗΠΑ διαδραμάτισαν ρόλο στο θάνατό του. Δεν είναι σαφές εάν οι ΗΠΑ έχουν επιβεβαιώσει το θάνατό του, γράφει επίσης το δίκτυο ενώ σημειώνει πως ο πρόεδρος Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία ότι ο Χάμζα μπιν Λάντεν, ο γιος του Οσάμα μπιν Λάντεν και διάδοχός του στην Αλ Κάιντα είναι νεκρός. «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για αυτό», επανέλαβε δύο φορές ο Αμερικανός πρόεδρος, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την πληροφορία, σύμφωνα με το AFP.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!