Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Lifo]: “Ναυάγιο” στην είσοδο Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ-Αιχμές κατά Αλαφούζου
[Lifo]: “Ναυάγιο” στην είσοδο Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ-Αιχμές κατά Αλαφούζου

[Lifo]: “Ναυάγιο” στην είσοδο Γιαννακόπουλου στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ-Αιχμές κατά Αλαφούζου

Η ανακοίνωση του επιχειρηματία

Ναυάγησε τελικά η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επενδύσει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό, καθώς υπήρξε αδιέξοδο στη συνάντηση του με τον σημερινό ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. O κ. Γιαννακόπουλος αναφέρεται στα υπέρογκα χρέη της ομάδας και αποδίδει ευθύνες στον κ. Αλαφούζο για το “ναυάγιο”.

Η γραπτή δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου, όπως τη δημοσιεύει το sportfm.gr:

«Οταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο. 
Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών. 
Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!