Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: N.Παππάς: Εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος, θα επιστρέψουμε σε μη αδειοδοτημένα κανάλια
[Lifo]: N.Παππάς: Εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος, θα επιστρέψουμε σε μη αδειοδοτημένα κανάλια

[Lifo]: N.Παππάς: Εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος, θα επιστρέψουμε σε μη αδειοδοτημένα κανάλια

«Είχαμε ένα ΕΣΡ χωρίς νόμιμη σύνθεση, είχαμε την νομική και ηθική υποχρέωση να προχωρήσουμε στην αδειοδότηση των καναλιών» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας

«Για θέμα της τροπολογίας θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ, κι εγώ και η κυβέρνηση συνολικά, αφού περαιωθεί η προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ και εξαντληθεί οποιοδήποτε περιθώριο εξεύρεσης συναινέσεων» δήλωσε αρχικά στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και συνέχισε: «Εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός γυρίζουμε σε ένα καθεστώς το οποίο είναι αντισυνταγματικό. Δηλαδή γυρίζουμε σε ένα καθεστώς με τηλεοπτικούς σταθμούς μη αδειοδοτημένους», σημείωσε.

Η ΝΔ έχει πέσει σε μια διπλή παγίδα, στη γραμμή της μη συγκρότησης του ΕΣΡ και αποκλίνει από το συνταγματικό της καθήκον να δημιουργήσει συναινέσεις. Πολλοί, νομίζουν και ευελπιστούν ότι αυτό που δεν κατάφεραν με την ψήφο, θα το καταφέρουν με τους δικαστές. Η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και με βάση ειλημμένες αποφάσεις του ΣτΕ πορευόμαστε. Ολοκληρώσαμε έναν διαγωνισμό και είμαστε στο τελικό στάδιο αδειoδότησης. Η αξιωματική αντιπολίτευση οφείλει να προσαρμοστεί σε αυτή την πραγματικότητα» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Απαντώντας στις αιτιάσεις περί προσπαθειών εκβιασμού της Δικαιοσύνης, είπε ότι οποιοσδήποτε πολίτης παρακολουθεί τις ειδήσεις θα δει ότι, δελτία ειδήσεων τώρα έχουν πέσει με εμβρίθεια πάνω στο θέμα της αδειοδότησης και ασχολούνται με συγκεκριμένες υποθέσεις δικαστών, όπως τις προηγούμενες ημέρες σε σχέση με τον πρόεδρο του ΣτΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!