Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Μπομπ Ρος: Κοσμοσυρροή στη μεγάλη έκθεση με αυθεντικούς πίνακες του ζωγράφου
[Lifo]: Μπομπ Ρος: Κοσμοσυρροή στη μεγάλη έκθεση με αυθεντικούς πίνακες του ζωγράφου

[Lifo]: Μπομπ Ρος: Κοσμοσυρροή στη μεγάλη έκθεση με αυθεντικούς πίνακες του ζωγράφου

Απρόσμενη απήχηση έχει η πρώτη έκθεση με αυθεντικούς πίνακες του ζωγράφου Μπομπ Ρος στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, στη Βιρτζίνια

Απρόσμενη απήχηση έχει η πρώτη μεγάλη έκθεση με αυθεντικούς πίνακες του ζωγράφου Μπομπ Ρος στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, στη Βιρτζίνια.

Η έκθεση στο κέντρο εικαστικών τεχνών “Franklin Park Performing and Visual Arts Center” στο Πούρσελβιλ συγκέντρωσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, που «έπιασε» απροετοίμαστους ακόμα και τους διοργανωτές, αναγκάζοντάς τους να διαθέσουν επιπλέον εισιτήρια. Με τίτλο “Happy Accidents: An Exhibit of Original Bob Ross Paintings” (Χαρούμενα Ατυχήματα: Μία έκθεση Αυθεντικών Πινάκων του Μπομπ Ρος), η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

«Όταν σχεδιάζαμε την έκθεση, γνωρίζαμε ότι θα ήταν δημοφιλής, επειδή ο Μπομπ Ρος ήταν πρότυπο και η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί σε όλες τις ηλικίες», λέει ένας από τους διοργανωτές. «Ωστόσο κανείς μας δεν περίμενε ότι η ανταπόκριση θα ήταν τόσο μεγάλη. Ξεπουλήσαμε τα δωρεάν δελτία εισόδου – περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι θα δουν αυτή την έκθεση και αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να δώσουμε και άλλες ευκαιρίες, καθώς υπάρχει ακόμα ζήτηση».

Όσο ζούσε, ο Ρος συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά την περιοχή που φιλοξενεί την έκθεση. «Είναι αρκετά ποιητικό ότι η πρώτη του μεγάλη έκθεση γίνεται στο Πούρσελβιλ», δήλωσε η Τζόαν Κοβάλσκι, πρόεδρος της Bob Ross Inc.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!