Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
7 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
4 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: H μπίζνα του BBL: Πώς φτάσαμε να κυριαρχεί αυτό το σώμα
[Lifo]: H μπίζνα του BBL: Πώς φτάσαμε να κυριαρχεί αυτό το σώμα

[Lifo]: H μπίζνα του BBL: Πώς φτάσαμε να κυριαρχεί αυτό το σώμα

Η κυριαρχία των τεράστιων γλουτών

Η Βρετανική Ένωση Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών (BAAPS) ανακοίνωσε πως μια δεύτερη Βρετανίδα πέθανε φέτος μετά από επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, γνωστή και ως Βrazilian butt lift.

Μαζί με την ανακοίνωσή τους, οι ειδικοί προειδοποίησαν τώρα χειρουργούς να μην εκτελούν τη διαδικασία και να είναι πολύ προσεχτικοί.

Οι γλουτοί έχουν γίνει πλέον η μεγαλύτερη επιχείρηση στον τομέα για το 2018. Για τη γενιά γυναικών των οποίων οι μητέρες περνούσαν ώρες προσπαθώντας να συρρικνώσουν τους μηρούς τους με τα βίντεο της Τζέιν Φόντα, σήμερα δεν υπάρχουν όρια στα οπίσθια και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί πολύ μεγάλο.

Το πρότυπο για το γυναικείο σώμα ακολουθούσε πάντα τους δικούς του κανόνες στη μόδα, ανάλογα με τις εμμονές της στιγμής και συνήθως κάθε δεκαετία είχε το δικό της πρότυπο, πάντα με επιρροή από το Χόλιγουντ και τις διασημότητες.

Το 2010, οι επεμβάσεις αυξητικής στήθους στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 10% σε 9.418, παραμένοντας η πιο δημοφιλής διαδικασία αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων. Και στη συνέχεια ήρθε η ώρα των γλουτών.

«Τα μεγάλα οπίσθια συνδέονται τώρα με γυναίκες που είναι δυναμικές και που δεν είναι λευκές, κάτι που είναι επιθυμητό», λέει η Susie Orbach, ψυχοθεραπεύτρια που αναλύει τις σχέσεις των γυναικών με το σώμα τους για περισσότερα από 40 χρόνια.

Το 2012, μίλησα σε μια ομάδα εικοσάχρονων κοριτσιών για την πίεση των μέσων ενημέρωσης να αλλάξουν το σώμα τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!