Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 15 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Η Μπιγιονσέ σταματά τη συνεργασία της με τον μεγιστάνα της αλυσίδας Topshop
[Lifo]: Η Μπιγιονσέ σταματά τη συνεργασία της με τον μεγιστάνα της αλυσίδας Topshop

[Lifo]: Η Μπιγιονσέ σταματά τη συνεργασία της με τον μεγιστάνα της αλυσίδας Topshop

Η διάσημη τραγουδίστρια αντέδρασε στο σκάνδαλο

Η Μπιγιονσέ διέκοψε κάθε επιχειρηματική σχέση με τον μεγιστάνα της αλυσίδας Topshop, Σερ Φίλιπ Γκριν, που είναι αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ρατσισμό και bullying.

Το 2016, η τραγουδίστρια είχε λανσάρει την εταιρεία ρούχων Ivy Park, από κοινού με την Arcadia Group του Γκριν. Μετά τις καταγγελίες όμως, η εταιρεία της Μπιγιονσέ, Parkwood, εξαγόρασε το 50% που κατείχε ο μεγιστάνας.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Ivy Park σημειώνεται ότι «μετά από συζητήσεις σχεδόν ενός έτους, η Parkwood κατέχει πλέον το 100% των μετοχών της γραμμής ρούχων». Εκπρόσωπος της Arcadia Group επιβεβαίωσε την συναλλαγή.

Ο Γκριν και η Μπιγιονσέ είχαν ανακοινώσει τα σχέδιά τους για νέα μία γραμμή αθλητικών ρούχων το 2014. Δύο χρόνια αργότερα τα πρώτα κομμάτια ανέβαιναν στα ράφια της αλυσίδας καταστημάτων Topshop που ανήκουν στην Arcadia.

Τον περασμένο μήνα όμως, ο Λόρδος Χέιν, του κόμματος των Εργατικών, αποκάλυψε πως ο επιχειρηματίας είχε στην κατοχή του μια προσωρινή δικαστική διαταγή σε βάρος της Daily Telegraph, σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από πέντε υπαλλήλους του που η εφημερίδα σκόπευε να δημοσιεύσει.

Ο δισεκατομμυριούχος είναι επίσης αντιμέτωπος και με καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά, όπως και αυτές για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως τα όποια σχόλια έκανε προς υπαλλήλους του ήταν στο πλαίσιο αστεϊσμού και δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!