Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Μπακογιάννης: «Ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο με ξεκάθαρη στοχοθεσία και χρονοδιάγραμμα» για την Αθήνα
[Lifo]: Μπακογιάννης: «Ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο με ξεκάθαρη στοχοθεσία και χρονοδιάγραμμα» για την Αθήνα

[Lifo]: Μπακογιάννης: «Ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο με ξεκάθαρη στοχοθεσία και χρονοδιάγραμμα» για την Αθήνα

Τα βασικά στοιχεία του επιχειρησιακού σχεδίου που αφορούν την αναβάθμιση της Αθήνας μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων

Για τα βασικά στοιχεία του επιχειρησιακού σχεδίου που αφορούν την αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας και της καθαριότητας στην Αθήνα, μίλησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Πρέπει να αλλάξουμε όχι δεκαετία, αλλά αιώνα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για «ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο με ξεκάθαρη στοχοθεσία και ξεκάθαρα χρονοδιάγραμμα». Σε ό,τι αφορά τη δημόσια ασφάλεια ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για συντονισμένη αντεγκληματική πολιτική, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να έχει αναλάβει το σκέλος της καταστολής και να το Δήμο την πρόληψη. «Στόχος είναι να έχουμε μια πόλη ελεύθερη… Έχουν εκκενωθεί ήδη 10 καταλήψεις επιτέλους, επιτέλους, δεν πήγαινε άλλο» ανέφερε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων διεμήνυσε «μακριά από τα άβατα», υπογραμμίζοντας τη στενή του συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τον οποίο ευχαρίστησε δημοσίως.«Το κομμάτι από Ομόνοια και πέρα ήταν μαύρη τρύπα… Τώρα υπάρχει αστυνόμευση. Ερχόμαστε να ξεριζώσουμε φαινόμενα που έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια» επισήμανε.

Ο ίδιος σημείωσε ότι καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμός συνυπάρχουν με την ασφάλεια.Όπως διευκρίνισε, γίνονται συντονισμένες επιχειρήσεις σε 2 με 3 πλατείες κάθε εβδομάδα τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια του δρόμου. «Βάφουμε παγκάκια, φωτίζονται οι πλατείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!