Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Μπαγκλαντές: Βουλευτής προσέλαβε σωσίες για να δίνουν τις εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο
[Lifo]: Μπαγκλαντές: Βουλευτής προσέλαβε σωσίες για να δίνουν τις εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο

[Lifo]: Μπαγκλαντές: Βουλευτής προσέλαβε σωσίες για να δίνουν τις εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο

Η βουλευτής Ταμάνα Νουσράτ κατηγορείται πως πλήρωσε «σωσίες» της σε τουλάχιστον 13 τεστ

Μια βουλευτής στο Μπαγκλαντές πήρε αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή προσέλαβε τουλάχιστον οκτώ σωσίες της για να δίνουν εξετάσεις στην θέση της.

Η Ταμάνα Νουσράτ, από το κυβερνών κόμμα Awami League, κατηγορείται πως πλήρωσε γυναίκες που της έμοιαζαν για να προσποιούνται πως είναι εκείνη σε τουλάχιστον 13 τεστ.

Η Νουσράτ που εξελέγη στην βουλή πέρυσι, σπούδαζε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Μπαγκλαντές για να πάρει πτυχίο πάνω στις Τέχνες.

Το σκάνδαλο ήρθε στο φως όταν το ιδιωτικό κανάλι Nagorik TV μπήκε μέσα σε μια αίθουσα εξετάσεων και μίλησε με μια από τις γυναίκες που παρίσταναν την Νουσράτ, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

«Της δώσαμε αποβολή επειδή διέπραξε έγκλημα. Το έγκλημα είναι έγκλημα», είπε ο επικεφαλής του πανεπιστημίου. «Ακυρώσαμε την εγγραφή της και δεν μπορέσει ποτέ ξανά να γίνει δεκτή σε αυτό το πανεπιστήμιο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ανώτερος υπάλληλος του εκπαιδευτικού ιδρύματος εξήγησε πως «τις φοιτήτριες-σωσίες προστάτευαν οι σωματοφύλακες της Νουσράτ όταν κάθονταν για να δώσουν εξετάσεις. Όλοι το ήξεραν αλλά κανείς δεν τολμούσε να πει λέξη επειδή προέρχεται από οικογένεια με μεγάλη επιρροή».

Με πληροφορίες από Guardian

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!