Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Lifo]: Μοσκοβισί: Δεν είμαστε εδώ για να επιβάλλουμε περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα,
[Lifo]: Μοσκοβισί: Δεν είμαστε εδώ για να επιβάλλουμε περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα,

[Lifo]: Μοσκοβισί: Δεν είμαστε εδώ για να επιβάλλουμε περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα,

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας το ότι η Ελλάδα ολοκληρώνει την δεύτερη αξιολόγηση και ψηφίζει νέα μέτρα, έτσι ώστε το ΔΝΤ να μπει στο πρόγραμμα

«Πιστεύω ότι είναι εφικτό να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση και να μπούμε σε συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους» δήλωσε ο Eπίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πιέρ Μοσκοβισί, στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ .

Στην ερώτηση για τον αν η Ελλάδα ολοκληρώνει την δεύτερη αξιολόγηση και ψηφίζει νέα μέτρα, έτσι ώστε το ΔΝΤ να μπει στο πρόγραμμα, ο κ. Μοσκοβισί έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, τονίζοντας ότι «στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου πρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο, που περιλαμβάνει τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΕΜΣ αλλά και το ΔΝΤ» και ότι «δουλεύουμε πάνω σε αυτή την συμφωνία σε στενή συνεργασία με τους Έλληνες εταίρους».

«Δεν είμαστε εδώ για να επιβάλλουμε περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχίσουν, γιατί οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να αλλάξουν τη δομή της οικονομίας, να την κάνουν πιο ανταγωνιστική, να την κάνουν πιο ελκυστική, πιο αξιόπιστη. Αλλά δεν υποστηρίζουμε περισσότερη λιτότητα, έχουμε ένα οδικό χάρτη που είναι το μνημόνιο και το μνημόνιο είναι ένα πρόγραμμα μέχρι το 2018, ας παραμείνουμε σε αυτό» ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!