Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Lifo]: Μοσκοβισί: Χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία
[Lifo]: Μοσκοβισί: Χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία

[Lifo]: Μοσκοβισί: Χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται, οι θέσεις των δύο πλευρών συγκλίνουν όλο και περισσότερο, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά» τόνισε ο ευρωπαίος επίτροπος

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές προχωρούν, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά για να επιτευχθεί μια τεχνική συμφωνία, δήλωσε σήμερα ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται, οι θέσεις των δύο πλευρών συγκλίνουν όλο και περισσότερο, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά» τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το Reuters.

Ο επίτροπος δήλωσε βέβαιος πως η τεχνική συμφωνία για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις σ, στο πλαίσιο της β’ αξιολόγησης, είναι εφικτή.

Αυτό θα επιτρέψει στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες στις 5 Δεκεμβρίου για τη συνεδρίαση του Eurogroup, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τα «μεσοπρόθεσμα» μέτρα μείωσης του ελληνικού χρέους μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο θα λήξει το 2018, δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!