Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Η Moovit ανακοίνωσε χρηματοδότηση 50 εκατ. δολαρίων από την Ιntel Capital
[Lifo]: Η Moovit ανακοίνωσε χρηματοδότηση 50 εκατ. δολαρίων από την Ιntel Capital

[Lifo]: Η Moovit ανακοίνωσε χρηματοδότηση 50 εκατ. δολαρίων από την Ιntel Capital

To Moovit ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκέντρωσε κεφάλαια ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ιntel Capital, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να αξιοποιήσει τα δεδομένα μεταφοράς, τα οποία θα βοηθήσουν δήμους και οργανισμούς συγκοινωνίας να διαχειριστούν καλύτερα τα δίκτυά τους.

Ο αγώνας για την επόμενη γενιά των υπηρεσιών στις αστικές μεταφορές συνεχίζει να παρουσιάζει αυξημένη ταχύτητα, περισσότερη δράση, όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σήμερα μια εταιρεία, η οποία ξεκίνησε ως ένα απλό start-up για να παρέχει στοιχεία για τον καλύτερο τρόπο πλοήγησης στις αστικές συγκοινωνίες των πόλεων, αναγγέλλει ένα σημαντικό νέο και μια συνεργασία που θα τη βοηθήσει να βγει μπροστά στην κούρσα.

Η Moovit App Global Ltd., η εταιρεία πίσω από την διάσημη εφαρμογή Moovit, η οποία δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα δρομολόγια των συγκοινωνιών, ανακοίνωσε σήμερα ότι έκλεισε τον τέταρτο γύρο χρηματοδότησης 50 εκατομμυρίων δολαρίων από την Intel Capital. Ο συνιδρυτής και CEO της Moovit, Nir Erez, δήλωσε ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να συνεχίσει την αποστολή της να είναι μέρος για κάθε ταξίδι αστικής κινητικότητας. Αυτό περιλαμβάνει την επέκταση της παγκόσμιας ομάδας πωλήσεών της, την ενίσχυση των καταναλωτικών προϊόντων της για να υποστηρίξει την αύξηση των χρηστών και να επενδύσει στην πλατφόρμα της κινητικότητας ως υπηρεσίας.

Το Moovit αρχικά ξεκίνησε ως εργαλείο χαρτογράφησης για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!