Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: O Moby ζητά συγγνώμη από τη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά δεν διαψεύδει ξεκάθαρα τη σχέση τους
[Lifo]: O Moby ζητά συγγνώμη από τη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά δεν διαψεύδει ξεκάθαρα τη σχέση τους

[Lifo]: O Moby ζητά συγγνώμη από τη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά δεν διαψεύδει ξεκάθαρα τη σχέση τους

Η συγγνώμη του Moby στην ηθοποιό Νάταλι Πόρτμαν για όσα έγραψε περί σχέσης τους

Ο Moby έχει ζητήσει συγγνώμη από τη Νάταλι Πόρτμαν η οποία στράφηκε εναντίον του για τους ισχυρισμούς περί σχέσης μεταξύ τους. Ωστόσο αποφεύγει ξανά να διαψεύσει τον αρχικό του ισχυρισμό – κάτι που έκανε η ηθοποιός σε σκληρό τόνο.

Ο DJ και ο παραγωγός επανήλθε στο θέμα μέσω Instagram όπου δημοσίευσε δύο ξεχωριστά μηνύματα σχετικά με τη διαμάχη.«Σίγουρα δεν έχω απολαύσει την περασμένη εβδομάδα, αλλά μου υπενθύμισε μερικά πράγματα» αναφέρει στο πρώτο ποστ και συνεχίζει με γενικά ζητήματα.

Στο δεύτερο, με τίτλο “Μια συγγνώμη από τον Moby”, ο μουσικός μιλάει ειδικά για όσα αναφέρει το απόσπασμα από το βιβλίο του “Then It Fell Apart”, το οποίο περιγράφει τη σχέση του με την Πόρτμαν και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός, συνειδητοποίησα ότι αρκετή από την κριτική εναντίον μου σε σχέση με τη Νάταλι Πόρτμαν είναι δικαιολογημένη», γράφει. «Επίσης, αναγνωρίζω πλήρως ότι ήταν πραγματικά αδιανόητο από μένα να μην την ενημερώσω για την ένταξή της στο βιβλίο εκ των προτέρων, και εξίσου παράλογο για μένα να μην σέβομαι πλήρως την αντίδρασή της».

Η δήλωση αναφέρεται επίσης στη μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των δύο, κάτι που αποτέλεσε μέρος της αντιπαράθεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!