Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη: «Μέχρι την Κυριακή είναι ικανοί να δώσουν και τις συντάξεις Αυγούστου».
[Lifo]: Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη: «Μέχρι την Κυριακή είναι ικανοί να δώσουν και τις συντάξεις Αυγούστου».

[Lifo]: Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη: «Μέχρι την Κυριακή είναι ικανοί να δώσουν και τις συντάξεις Αυγούστου».

Τις θέσεις του για το μακεδονικό το δημογραφικό και την οικονομία παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Θεσσαλονίκη ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση

Τις θέσεις του για το μακεδονικό το δημογραφικό και την οικονομία παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Θεσσαλονίκη ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ότι «την Κυριακή θα γράψουμε όλες και όλοι μαζί τη δική μας ξεχωριστή ιστορία»,είπε ξεκινώντας την προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Κλείνω εδώ στη Θεσσαλονίκη μια μακρά πορεία που κράτησε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια. Πήγα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Συνάντησα χιλιάδες Έλληνες. Είδα στα μάτια τους την απογοήτευση για τα χρόνια που χάθηκαν στην κρίση. Είδα και την αποφασιστικότητα να στηρίξουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια» ανέφερε τονίζοντας ότι «πρώτα απ’ όλα ο αγώνας που δίνουμε είναι για τη νεολαία»

«Είναι ώρα ευθύνης. Η ΝΔ ενώνει τις δυνάμεις της με μπροστάρη πάντα τη νεολαία. Μάθαμε από τα λάθη μας αλλά μάθαμε περισσότερα από τα λάθη των άλλων . Η σημερινή ΝΔ είναι ενωμένη και ανανεωμένη» είπε ο κ Μητσοτάκης και συνέχισε «αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί να ενώσω τους Έλληνες και να γράψουμε μαζί ιστορία».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θίγοντας το θέμα της μακεδονικής ταυτότητας είπε «Αδέρφια μου Μακεδόνες, έχω ως Κρητικός το δικαίωμα να σας προσφωνώ έτσι γιατί έχουν ενωθεί με το αίμα κοινών αγώνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!