Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Μητσοτάκης: Στα 730€ ο κατώτερος μισθός εντός τριετίας – Να «αναστηθεί» η μεσαία τάξη
[Lifo]: Μητσοτάκης: Στα 730€ ο κατώτερος μισθός εντός τριετίας – Να «αναστηθεί» η μεσαία τάξη

[Lifo]: Μητσοτάκης: Στα 730€ ο κατώτερος μισθός εντός τριετίας – Να «αναστηθεί» η μεσαία τάξη

H Νέα Δημοκρατία είναι «έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα 730€ ο κατώτερος μισθός εντός τριετίας – Να «αναστηθεί» η μεσαία τάξη

H Νέα Δημοκρατία είναι «έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την αποψινή ομιλία του στο Θησείο, τρεις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές .

«Την Κυριακή ψηφίζουμε, την Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα. Ψηφίζουμε και ελπίζουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που άσκησε κριτική στην παρούσα κυβέρνηση, λέγοντας ότι «ήρθαν στην εξουσία με ψέματα. Κυβέρνησαν με αλαζονεία και πρωτοφανή ανικανότητα. Και φεύγουν χωρίς καν να έχουν καταλάβει γιατί τους έδειξε το δρόμο της εξόδου ο ελληνικός λαός».

«Οι πράξεις τους έδειξαν ότι αποτελούν κακέκτυπο των χειρότερων στιγμών της Μεταπολίτευσης. Και τα λόγια τους ηχούν σαν αντίλαλος ενός παρελθόντος που όλοι θέλουμε να αφήσουμε πίσω».

Όπως εξήγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρόγραμμα του κόμματος συνδέει την ανάπτυξη με τις αυξήσεις των αμοιβών: όσο αυξάνεται το ΑΕΠ, τόσο θα αυξάνονται κάθε χρόνο και οι μισθοί. Συμπλήρωσε δε πως «ο κατώτερος θα αυξηθεί σε διπλάσιο ποσοστό από το ρυθμό ανάπτυξης ώστε να φτάσει, σε μια τριετία στα 730 ευρώ. Όπως είπε, η ΝΔ θέλει «να αναστηθεί η μεσαία τάξη που αποτελεί την «ραχοκοκαλιά» της κοινωνίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!