Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Μητσοτάκης: O πατέρας μου παραμένει εξαιρετικά επίκαιρος έως σήμερα
[Lifo]: Μητσοτάκης: O πατέρας μου παραμένει εξαιρετικά επίκαιρος έως σήμερα

[Lifo]: Μητσοτάκης: O πατέρας μου παραμένει εξαιρετικά επίκαιρος έως σήμερα

Εκτενή αναφορά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του, στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον πατέρα του έναν άνθρωπο που συνδύαζε το όραμα με το ρεαλισμό και που παραμένει «εξαιρετικά επίκαιρος» έως σήμερα.

Παρόντες, εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, άλλα μέλη της οικογένειας και στελέχη της παράταξης.

Στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης ενώ για μεγάλη απώλεια για τον τόπο έκαναν λόγο ο Νίκος Δένδιας και ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Υπήρξε βαθιά οραματιστής πολιτικός που πίστεψε στις δυνατότητες αυτού του λαού. Αλλά βέβαια και στις δυνατότητες της ιδιαίτερης Πατρίδας του. Ταυτόχρονα, όμως, ήξερε ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Και δεν στόχευε ποτέ πιο μακριά από εκεί που μπορούσε πραγματικά να φτάσει», είπε ο αρχηγός της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μνημόνευσε και τη μητέρα του, Μαρίκα Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν έξι χρόνια, λέγοντας πως οι γονείς του αναπαύονται σε ένα μικρό νεκροταφείο στον Αργουλιδέ, όπως ακριβώς το επιθυμούσαν.

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Πράγματι δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο όμορφο, αλλά και πιο σημαδιακό τόπο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!