Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Μητσοτάκης: Η ομιλία Τσίπρα «έσταζε δηλητήριο» – Οι εθνικές εκλογές «μητέρα των μαχών»
[Lifo]: Μητσοτάκης: Η ομιλία Τσίπρα «έσταζε δηλητήριο» – Οι εθνικές εκλογές «μητέρα των μαχών»

[Lifo]: Μητσοτάκης: Η ομιλία Τσίπρα «έσταζε δηλητήριο» – Οι εθνικές εκλογές «μητέρα των μαχών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα «έσταζε δηλητήριο» ενώ περιέγραψε ως «μητέρα των μαχών» τις εθνικές εκλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε από την Λιβαδειά πως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα «έσταζε δηλητήριο» ενώ χαρακτήρισε ως «μητέρα των μαχών» τις εθνικές εκλογές.

«Από τις περιφερειακές και ευρωπαϊκές κάλπες θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα» διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τους πολίτες να μην στείλουν μόνο μήνυμα αποδοκιμασίας στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μήνυμα για ισχυρή ΝΔ.

Τόνισε πως η «μητέρα των μαχών» είναι οι εθνικές εκλογές καθώς θα κριθεί εάν οι ζωές των πολιτών θα γίνουν καλύτερες και εάν θα σταματήσει η πορεία φθοράς, παρακμής, διχασμού, φόρων και ανασφάλειας.

Μιλώντας στη Λιβαδειά είπε πως «η ευρωκάλπη είναι το πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέτοιο που να μην έχει κανείς αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα» είπε ενώ δεν έδωσε πολιτικό χαρακτήρα στις δημοτικές εκλογές λέγοντας πως «στις 26 Μαΐου ψηφίζετε για Δήμαρχο όποιον θέλετε».

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε -λέγοντας πως δεν επιθυμεί να ασχοληθεί και να απαντήσει- τον πρωθυπουργό καθώς διάβασε το σχέδιο της ομιλίας του πριν την εκφωνήσει και του κάνει εντύπωση πως αφιερώνει τόση ενέργεια για επιτεθεί στον ίδιο και τη ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πει τόσα ψέματα που χρειάζεται κείμενο για να μην τα ξεχάσει» είπε και σημείωσε πως η ομιλία του «στάζει δηλητήριο».

«Ψέματα, φόροι και Μακεδονία, γι΄ αυτά θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!