Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Μυστηριώδης εξαφάνιση παιδιού στην Αθήνα – Ο πατέρας ειδοποίησε την επόμενη ημέρα
[Lifo]: Μυστηριώδης εξαφάνιση παιδιού στην Αθήνα – Ο πατέρας ειδοποίησε την επόμενη ημέρα

[Lifo]: Μυστηριώδης εξαφάνιση παιδιού στην Αθήνα – Ο πατέρας ειδοποίησε την επόμενη ημέρα

Το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου η 7χρονη Βαλεντίν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Παγκράτι

Το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου η 7χρονη Βαλεντίν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Παγκράτι , αλλά ο πατέρας της ειδοποίησε την επόμενη ημέρα.

Ήταν 4 το απόγευμα και επέστρεφε με τον πατέρα της από το Σύνταγμα, όπου είχαν πάει για να δουν από κοντά τους στολισμούς και τα εορταστικά δρώμενα. Όπως λέει ο πατέρας της στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, φτάνοντας έξω από την πολυκατοικία που έμεναν στο Παγκράτι, ζήτησε από το 7χρονο κοριτσάκι να πεταχτεί στο συνοικιακό σούπερ μάρκετ και να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό, ενώ αυτός ανέβηκε στο σπίτι τους.

Το κορίτσι δεν επέστρεψε ποτέ και εκείνος κατέβηκε λίγη ώρα αργότερα, αναζητώντας την. Ρώτησε στο σούπερ μάρκετ όπου δεν την είχαν δει. Κατά δήλωσή του, την έψαξε για περίπου 50 λεπτά στους γύρω δρόμους αλλά αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι ελπίζοντας πως το παιδί θα γυρίσει. Όπως λέει, αποκοιμήθηκε καταβεβλημένος από την γρίπη και τον πονοκέφαλο, και ξύπνησε την επόμενη ημέρα, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει με καθυστέρηση τις αρχές για την εξαφάνιση του παιδιού του. Η αστυνομία έχει κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο.

«Πάντα επέστρεφε και έτσι μετά κοιμήθηκα»

Ο πατέρας περιγράφει στον φακό της εκπομπής τις κινήσεις του, από την στιγμή που η 7χρονη Βαλεντίν δεν επέστρεψε από το σούπερ μάρκετ. «Ανέβηκα στο σπίτι, την περίμενα και όταν είδα ότι δεν επιστρέφει, ανησύχησα, κατέβηκα στο σούπερ μάρκετ. Ρώτησα και μου είπαν πως δεν την είδαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!