Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Τα μυστικά ημερολόγια του πατέρα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που ο ηθοποιός δεν θέλει και δεν μπορεί να διαβάσει
[Lifo]: Τα μυστικά ημερολόγια του πατέρα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που ο ηθοποιός δεν θέλει και δεν μπορεί να διαβάσει

[Lifo]: Τα μυστικά ημερολόγια του πατέρα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που ο ηθοποιός δεν θέλει και δεν μπορεί να διαβάσει

Ο πατέρας του Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει αφήσει πίσω του προσωπικά ημερολόγια που αποκαλύπτουν τις μάχες του με τη σεξουαλικότητά του και την ψυχική υγεία

Ο πατέρας του Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει αφήσει πίσω του προσωπικά ημερολόγια που αποκαλύπτουν τις μάχες του με τη σεξουαλικότητά του και την ψυχική υγεία, αλλά ο διάσημος ηθοποιός ακόμη δεν τα έχει διαβάσει.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει δώσει πρόσβαση στο υλικό αυτό, στους δημιουργούς ενός βιβλίου για τη ζωή του πατέρα του, που ήταν ζωγράφος, αλλά ο ίδιος δηλώνει πως δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει.

Τα ημερολόγια τα οποία ο ηθοποιός χαρακτηρίζει «δαίμονες» του πατέρα του, αποτυπώνουν την προσπάθεια του ζωγράφου να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα και να πετύχει την καλλιτεχνική αναγνώριση, καθώς και τις ανησυχίες του για την ψυχική του υγεία και την ομοφυλοφιλία του, που ήταν η αφορμή του διαζυγίου του όταν ο γιος του ήταν ακόμα παιδί.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο πρεσβύτερος πέθανε το 1993, αφήνοντας πίσω του τέσσερα σημειωματάρια γεμάτα με τις εσωτερικές σκέψεις του, τις οποίες κατέγραφε για πάνω από 10 χρόνια, από το 1963. Μιλώντας για τα ημερολόγια αυτά, ο γιος του είπε στον Observer: «Είμαι ανυπόμονος να τα διαβάσω. Θα τα διαβάσω όταν αισθανθώ πως μπορώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!