Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: #MeToo: H Άσλεϊ Τζαντ δεν είναι μέρος του συμβιβασμού με τον Γουάινστιν
[Lifo]: #MeToo: H Άσλεϊ Τζαντ δεν είναι μέρος του συμβιβασμού με τον Γουάινστιν

[Lifo]: #MeToo: H Άσλεϊ Τζαντ δεν είναι μέρος του συμβιβασμού με τον Γουάινστιν

Η Άσλει Τζαντ έκανε γνωστό πως δεν είναι ανάμεσα στις γυναίκες που προχώρησαν σε συμβιβασμό με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν σχετικά με τις καταγγελίες που πυροδότησαν το κίνημα #MeToo

Η ηθοποιός Άσλει Τζαντ δεν είναι ανάμεσα στις γυναίκες που προχώρησαν σε συμβιβασμό με τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν, έναντι 44 εκατομμυρίων δολαρίων, σχετικά με τις καταγγελίες τους για σεξουαλικές επιθέσεις.

Η Τζαντ έκανε γνωστό πως επιμένει στην αγωγή της κατά του παραγωγού. Η Τζαντ μήνυσε πέρυσι τον Γουάινστιν για δυσφήμηση, κατηγορώντας τον πως υπονόμευσε την καριέρα της αφότου εκείνη είχε απορρίψει τις σεξουαλικές προτάσεις του κινηματογραφικού παραγωγού τη δεκαετία του 1990.

Ο συμβιβασμός έγινε γνωστός την Πέμπτη και η Τζαντ έκανε γνωστό μέσω Twitter πως δεν είναι ανάμεσα στις γυναίκες που ήρθαν σε συμφωνία με τον Γουαϊνστίν. «Η αγωγή μου ισχύει και σκοπεύω να τον πάω σε δίκη», έγραψε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε πως δεν «συμμετέχει σε κανέναν συμβιβασμό»

Η Τζαντ ήταν από τις πρώτες γυναίκες του Χόλιγουντ που προχώρησαν σε καταγγελίες για τη σεξουαλική συμπεριφορά του παραγωγού. Έκτοτε, πάνω από 80 γυναίκες έχουν προχωρήσει σε ανάλογες καταγγελίες οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις αφορούν κατηγορίες για παρενόχληση ή ακόμα και βιασμούς Ο Γουάινστιν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε «μη συναινετική σεξουαλική δραστηριότητα».

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν κάποιες από αυτές τις γυναίκες ανακοίνωσαν την Πέμπτη πως προχώρησαν σε συμβιβασμό έναντι 44 εκατομμυρίων δολαρίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!