Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Μέλισσες: Δωρίζουν σε ευπαθείς ομάδες την αμοιβή από τη συναυλία της πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα
[Lifo]: Μέλισσες: Δωρίζουν σε ευπαθείς ομάδες την αμοιβή από τη συναυλία της πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα

[Lifo]: Μέλισσες: Δωρίζουν σε ευπαθείς ομάδες την αμοιβή από τη συναυλία της πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα

Το δημοφιλές συγκρότημα «Μέλισσες» ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης την αμοιβή του από τη συναυλία της πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα

Στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων θα διαθέσουν οι «Μέλισσες» την αμοιβή από τη συμμετοχή τους στη συναυλία της Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος .

«Όταν μας έγινε η πρόταση από το Δήμο της Αθήνας να συμμετέχουμε στην μεγάλη συναυλία για την Υποδοχή του 2020 στην Πλατεία Συντάγματος αμέσως σκεφτήκαμε να προσφέρουμε την αμοιβή μας για τις ανάγκες του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων», αναφέρει το δημοφιλές συγκρότημα σε ανάρτησή του στο Instagram η οποία συνοδεύεται από μία φωτογραφία των μελών του σχήματος με τον δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

«Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη του αναπτύξαμε το σκεπτικό μας και αποφασίστηκε, από κοινού, η συμμετοχή μας στη συναυλία να έχει μηδενικό κόστος και όλη η αμοιβή μας να προσφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)», συνεχίζει το συγκρότημα.

«Είμαστε πάντα της άποψης να μη ρωτάμε μόνο τι κάνει η πόλη μας για εμάς αλλά τί κάνουμε και εμείς για την πόλη μας. Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και όλους στη μεγάλη γιορτή στις 31 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα για να αλλάξουμε τη χρονιά μαζί, χορεύοντας και τραγουδώντας», καταλήγει η ανάρτηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!