Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Το ΔΣ απειλεί με σύσσωμη παραίτηση
[Lifo]: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Το ΔΣ απειλεί με σύσσωμη παραίτηση

[Lifo]: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: Το ΔΣ απειλεί με σύσσωμη παραίτηση

Με παραίτηση απειλούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κατηγορώντας το υπ. Πολιτισμού για αδιαφορία

Με παραίτηση απειλούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κατηγορώντας το υπουργείο Πολιτισμού για αδιαφορία.

Παρουσιάζοντας σήμερα το νέο πρόγραμμα του Μεγάρου, ο πρόεδρος του ΔΣ Νικήτας Μυλόπουλος κατήγγειλε το υπουργείο Πολιτισμού για «αδιαφορία» απέναντι στα μέλη αλλά και στα ζητήματα του οργανισμού και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο σύσσωμης παραίτησης του Δ.Σ.

«Η σιωπή του υπουργείου Πολιτισμού εκλαμβάνεται ως απαξίωση προς τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και κοινοποιούμε δημόσια την πρόθεσή μας να εξετάσουμε κάθε δυνατή ενέργεια, ακόμη και αυτήν της σύσσωμης παραίτησης του Διοικητικού Συμβουλίου» είπε ο κ. Μυλόπουλος.

«Το κενό επικοινωνίας με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και την ηγεσία του υπουργείου, μας οδηγούν σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο» συνέχισε, λέγοντας πως μετά από σχεδόν μισό χρόνο από τις εκλογές και την ανάληψη καθηκόντων, η ηγεσία του υπουργείου δεν έχει συναντηθεί με τη διοίκηση του Μεγάρου, ούτε έχει επιλυθεί το ζήτημα διορισμού της καλλιτεχνικής διευθύντριας, γνωστής μαέστρου Ζωής Ζενιώδη.

Η κα Ζενιώδη πρώτευσε στον ανοιχτό διαγωνισμό που έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο και η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά από 6 μήνες, στις 11 Ιουλίου του 2019, με την υπογραφή της σύμβασης εργασίας μεταξύ του ΟΜΜΘ και της επιτυχούσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!