Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: O μαύρος κορμοράνος που προκάλεσε «πανικό» στο Φάληρο
[Lifo]: O μαύρος κορμοράνος που προκάλεσε «πανικό» στο Φάληρο

[Lifo]: O μαύρος κορμοράνος που προκάλεσε «πανικό» στο Φάληρο

Ανακοίνωση από τον σύλλογο ΑΝΙΜΑ για ζώα και πουλιά στην ζώνη της ρύπανσης

Μπαράζ τηλεφωνημάτων δέχθηκε ο Σύλλογος ANIMA εξαιτίας ενός πουλιού που εθεάθη στα βράχια της περιοχής του Φαλήρου περιοχή η οποία είναι στη ζώνη της ρύπανσης.

Ο σύλλογός Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής είχε ανακοινώσει οδηγίες σχετικά με περιστατικά για ζώα που είχαν βρεθεί στο μέτωπο της ρύπανσης και ανέφερε: Σε περίπτωση που βρεθούν πετρελαιωμένα θαλασσοπούλια ή άλλα ζώα, η ΑΝΙΜΑ είναι έτοιμη να τα αναλάβει. Αν εντοπίσετε πουλί σ΄αυτήν την κατάσταση, είναι σημαντικό να μην το αφήσετε να ξαναμπεί στο νερό, στην προσπάθειά σας να το πιάσετε. Μπείτε ανάμεσα στη θάλασσα και σ΄αυτό , κυκλώστε το και πιάστε το με κάποιο πανί ή πετσέτα, κι ενώ θα ψάχνετε ένα κουτί ή κλωβό μεταφοράς, τηλεφωνήστε μας για περαιτέρω οδηγίες:2109510075, 6972664675. Σημείωση: αν χρησιμοποιήσετε κουτί, κάνετε πολλές τρύπες για να εκτονώνονται οι αναθυμιάσεις από το πετρέλαιο.

Ωστόσο σήμερα ο σύλλογος επανήλθε με νέα ανακοίνωση προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις:

«Αγαπητοί, επειδή γίνεται πανικός με το θέμα της πετρελαιοκηλίδας: Αυτή τη στιγμή τα πετρελαιωμένα πουλιά δεν είναι πολλά. Περιμένουμε να εμφανίζονται προοδευτικά όσο πήζουν τα πετρέλαια και γίνονται πίσσες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!