Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Το μανιφέστο του Facebook: όσα θέλει να πετύχει ο Ζούκερμπεργκ στο άμεσο μέλλον
[Lifo]: Το μανιφέστο του Facebook: όσα θέλει να πετύχει ο Ζούκερμπεργκ στο άμεσο μέλλον

[Lifo]: Το μανιφέστο του Facebook: όσα θέλει να πετύχει ο Ζούκερμπεργκ στο άμεσο μέλλον

Ο CEO του Facebook δημοσίευσε μια μακροσκελή επιστολή με την οποία παρουσιάζει τα επόμενα βήματά του και απαντά στις επικρίσεις

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε μια μακροσκελή επιστολή με την οποία απαντά στις επικρίσεις κατά του Facebook και αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κλίμα κατά της παγκοσμιοποίησης που συνεχώς μεγαλώνει.

Το 6.500 λέξεων μανιφέστο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο Facebook, περιγράφει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος και τα μέτρα που μπορεί να λάβει το Facebook για την αντιμετώπισή τους. Από την κλιματική αλλαγή και τις πανδημίες, έως την τρομοκρατία και την ανισότητα, ο Ζούκερμπεργκ δηλώνει πως έχει ένα σχέδιο για το πως μπορεί να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον.

Για κάποιον ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι σίγουρο πως αυτή η επιστολή θυμίζει αρκετά κείμενο με προεκλογικό άρωμα, σχολιάζουν αρκετά ξένα μίντια.

Το σχέδιο του Ζούκερμπεργκ φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τη διάθεση του Facebook να δώσει στους ανθρώπους τη δύναμη να μοιράζονται πληροφορίες και να συνδέσει όλο τον κόσμο.

«Η πρόοδος απαιτεί τώρα από την ανθρωπότητα να ενωθεί, όχι μόνο μέσα από τις πόλεις ή τα έθνη, αλλά και ως μια παγκόσμια κοινότητα», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!