Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Μαφία των φυλακών: «Μας σκοτώνουν» λέει ο φερόμενος αρχηγός
[Lifo]: Μαφία των φυλακών: «Μας σκοτώνουν» λέει ο φερόμενος αρχηγός

[Lifo]: Μαφία των φυλακών: «Μας σκοτώνουν» λέει ο φερόμενος αρχηγός

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο φερόμενος ως αρχηγός της μαφίας των φυλακών, μέσα από το κελί όπου κρατείται: «Μας σκοτώνουν»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο φερόμενος ως αρχηγός της Μαφίας των φυλακών , μέσα από το κελί όπου κρατείται.

Ο κρατούμενος, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μίλησε μέσω Skype στην αλβανική τηλεόραση, υποστηρίζοντας πως είναι πολιτικός κρατούμενος που χρειάζεται τη βοήθεια της Αλβανίας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η μεταχείρισή του από της ελληνικής αρχές, αποτελεί «δείγμα του τρόπου με τον οποίο η ελληνική Δικαιοσύνη σκοτώνει τους Αλβανούς στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, «ο εν λόγω κρατούμενος είναι ένας από τους 1.670 Αλβανούς καταδίκους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί ούτε από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ούτε από άλλους εκπροσώπους του αλβανικού κράτους». Ο 43χρονος θεωρείται ένα από τα ηγετικά μέλη της αλβανικής μαφίας και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σωρεία εγκληματικών επιθέσεων εντός κι εκτός φυλακών.

«Ζητώ βοήθεια από εσάς ως εκπρόσωπος του ελεύθερου λόγου και των δικαιωμάτων μας ως άνθρωποι. Για κακή μας τύχη, μας σκοτώνουν και μας εξουδετερώνουν έναν προς έναν και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο για να μάθουμε την αλήθεια. Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα τρομερά γεγονότα, που δεν μας εξηγεί κανείς; Αλλά συνεχίζουν να κρύβουν τα στοιχεία και να αποκρύπτουν τα γεγονότα. Γι’ αυτό απευθύνομαι σε εσάς γιατί εδώ δεν βρίσκουμε δικαιοσύνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!