Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Λουλούδια στον Δρομέα κατέθεσε η ΠΟΕΔΗΝ
[Lifo]: Λουλούδια στον Δρομέα κατέθεσε η ΠΟΕΔΗΝ

[Lifo]: Λουλούδια στον Δρομέα κατέθεσε η ΠΟΕΔΗΝ

Σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ προς το υπουργείο Εργασίας

Με κατάθεση λουλουδιών στο άγαλμα του Δρομέα το οποίο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, είναι ανάμεσα σε αυτά που «ξεπουλά η κυβέρνηση» συνεχίστηκε η διαμαρτυρία των εργαζόμενων στα νοσοκομεία για τη μετάταξη 526 τραυματιοφορέων στους δήμους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία πραγματοποιεί 24ωρη απεργία, σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου, ενώ τα μέλη τους θα κατευθυνθούν με πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

«Αντί να προσλάβουν προσωπικό στα Νοσοκομεία που είναι κάτω των ορίων ασφαλείας, τα αποψιλώνουν ακόμη περισσότερο», αναφέρει η Ομοσπονδία, και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση δεν διστάζει σε τίποτα μπροστά στο κομματικό όφελος ενόψει εκλογών».

Εκτός από την ακύρωσης της μετάταξης των 526 τραυματιοφορέων (από τους 2300 συνολικά) η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, απρόσκοπτη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, αύξηση στους μισθούς, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, επαρκή χρηματοδότηση, «ώστε σε μια τριετία οι Δημόσιες Δαπάνες Υγείας να συγκλίνουν με το μέσο όρο της Ευρώπης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!