Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική δημοφιλία των σκύλων Κόργκι
[Lifo]: Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική δημοφιλία των σκύλων Κόργκι

[Lifo]: Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική δημοφιλία των σκύλων Κόργκι

Πώς τα αγαπημένα σκυλιά της Βασίλισσας έγιναν τα αγαπημένα του κόσμου

Η αγάπη της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας για τα σκυλιά ράτσας Κόργκι έχει εκτινάξει τη δημοφιλία τους, αλλά αυτή είναι μόνο μια παράμετρος της ξαφνικής φήμης που απέκτησαν πάλι.

Στην Ασία, σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη και η Ιαπωνία, τα κόργκι καφέ ζουν μέρες δόξας με χιλιάδες πελάτες και οι επιχειρήσεις τέτοιου είδους ανθίζουν. To BBC εξερευνά το πώς τα σκυλιά Κόργκι έγιναν και πάλι μια από τις αγαπημένες ράτσες παγκοσμίως. Η Ciara Fannel, του βρετανικού Kennel Club, εξηγεί πως τα τελευταία δύο χρόνια με σειρές όπως το «The Crown» στο Netflix και το animation «Τhe Queen’s Korgi» συνέδεσαν ξανά τα σκυλιά Κόργκι με την βασίλισσα στην ποπ κουλτούρα.

H ιδιοκτήτρια ενός Κόργκι-καφέ στην Ταϊλάνδη λέει πως η δουλειά έχει αυξηθεί πολύ εδώ και μήνες. Κάθε μέρα δέχονται πολλούς πελάτες αλλά περιορίζονται στο να επιτρέπουν 55 ανθρώπους ανά επίσκεψη, και πως σε μια εβδομάδα έχουν περίπου 1000 πελάτες. Αυτό προκύπτει καθώς το καφέ έχει ορίσει τρεις ημερήσιες περιόδους επισκέψεων την ημέρα οι οποίες έχουν διάρκεια 90 λεπτά. Η τιμή για τον κάθε πελάτη είναι 12 δολάρια και περιλαμβάνει ένα ποτό.

Τα Κόργκι που πλημμυρίζουν το καφέ είναι εκεί για να δεχθούν χάδια και να βγάλουν σέλφις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!