Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κρεμλίνο: Η έκθεση της Βρετανίας για το «μαύρο χρήμα» είναι ρωσοφοβική
[Lifo]: Κρεμλίνο: Η έκθεση της Βρετανίας για το «μαύρο χρήμα» είναι ρωσοφοβική

[Lifo]: Κρεμλίνο: Η έκθεση της Βρετανίας για το «μαύρο χρήμα» είναι ρωσοφοβική

Νέος επικοινωνιακός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ Βρετανίας και Ρωσίας, με αφορμή μία νέα έκθεση για το «μαύρο χρήμα».

Οι ενέργειες του Λονδίνου και η έκθεση που συνέταξε περί «βρόμικου χρήματος» από τη Ρωσία, δείχνει ότι από εδώ και στο εξής επενδυτές από άλλες χώρες που έχουν επενδύσει χρήματα στη βρετανική οικονομία μπορεί να αντιμετωπισθούν με τον ίδιο τρόπο, προειδοποιεί ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Νμτίτρι Πεσκόφ.

Σχολιάζοντας την έκθεση της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Κοινοτήτων με τίτλο «Ο χρυσός της Μόσχας και η ρωσική διαφθορά στην Μεγάλη Βρετανία» ο Πεσκόφ είπε ότι δεν αμφιβάλλει για το ότι οι επενδυτές από άλλες χώρες θα αδιαφορήσουν για την εξέλιξη αυτή.

Οπως ανέφερε ο Πεσκόφ, τις τελευταίες δεκαετίες ο ρωσικός επιχειρηματικός κόσμος ανδρώθηκε, αναπτύχθηκε και ακολούθησε μια ειρηνική οικονομική επέκταση σε άλλες χώρες. «Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια διαπιστώσαμε όπως και εσείς ότι άρχισε να εκδηλώνεται ένας μη φιλικός ανταγωνισμός, ένας αθέμιτος και μη νόμιμος ανταγωνισμός κατά παράβαση όλων των κανόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, και αυτές οι πρωτοβουλίες πλήττουν τα συμφέροντα των εταιρειών μας» είπε ο Πεσκόφ.

Αναφερόμενος στην έκθεση της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Κοινοτήτων την χαρακτήρισε ως «ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενός μη φιλικού και αθέμιτου ανταγωνισμού». Ο Πεσκόφ προσέθεσε ότι δεν διαθέτει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι πράγματι η Βρετανία αρνήθηκε να ανανεώσει την επιχειρηματική βίζα του ρώσου επιχειρηματία Ρομάν Αμπράμοβιτς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!