Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Κώστας Καραμανλής: Η Νέα Δημοκρατία υπάρχει για να υπηρετεί τους Έλληνες – Δείτε live την ομιλία
[Lifo]: Κώστας Καραμανλής: Η Νέα Δημοκρατία υπάρχει για να υπηρετεί τους Έλληνες – Δείτε live την ομιλία

[Lifo]: Κώστας Καραμανλής: Η Νέα Δημοκρατία υπάρχει για να υπηρετεί τους Έλληνες – Δείτε live την ομιλία

Την πρώτη του δημόσια ομιλία ύστερα από 10 χρόνια πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Την πρώτη του δημόσια ομιλία ύστερα από 10 χρόνια πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής , στη Θεσσαλονίκη.

«Η Νέα Δημοκρατία ιδρύθηκε την επαύριον της μεταπολίτευσης από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στον μισό αυτόν αιώνα που έχει περάσει άλλαξαν τόσα πολλά στον δημόσιο βίο, πρόσωπα, κόμματα, ιδεολογία. Η παράταξή μας όμως είναι ο κύριος πυλώνας (…) δεν είναι τυχαίο ούτε συμπτωματικό. Μείναμε πιστοί και σταθεροί στις αξίες μας», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

«Και λάθη κάναμε και αδυναμίες είχαμε. Μείναμε όμως σταθεροί στις βασικές μας αρχές (…) Το κρίσιμο καλοκαίρι του 2015 ήταν η Νέα Δημοκρατία που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», πρόσθεσε. «Η Νέα Δημοκρατία υπάρχει για να υπηρετεί τους Έλληνες (…) Ούτε αλάνθαστοι είμαστε ούτε τέλειοι, αλλά μείναμε σταθεροί στις θεμελιώδεις αξίες μας».

Εξαπολύοντας έμμεση επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καραμανλής τόνισε πως «κάποιοι έκαναν καριέρα τον αντιευρωπαϊσμό». «Μετά το πρώτο, περιπετειώδες εξάμηνο του 2015, ήταν η ΝΔ που όρθωσε το ανάστημά της και κράτησε την χώρα σε ευρωπαϊκή τροχιά σε βάρος του εθνικού συμφέροντος. Ήταν το εθνικά ορθό και το εθνικά επιβεβλημένο».

Για τις διεθνείς σχέσεις και την Συμφωνία των Πρεσπών

Σε ένα μήνυμα προς γειτονικές χώρες, ο κ. Καραμανλής τόνισε πως «απειλές εκβιασμού δεν γίνονται δεκτές, επιστρέφονται στον αποστολέα (.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!