Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κύπρος: Θρήνος στην κηδεία της Λίβια Μπουνέα και της κόρης της – Ήταν τα δύο πρώτα θύματα του serial killer
[Lifo]: Κύπρος: Θρήνος στην κηδεία της Λίβια Μπουνέα και της κόρης της – Ήταν τα δύο πρώτα θύματα του serial killer

[Lifo]: Κύπρος: Θρήνος στην κηδεία της Λίβια Μπουνέα και της κόρης της – Ήταν τα δύο πρώτα θύματα του serial killer

Κηδεύτηκαν σήμερα η Λίβια Μπουνέα και η κόρη της Ελένα, τα δύο πρώτα θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου στην Κύπρο

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκαν σήμερα η Λίβια Μπουνέα και η κόρη της Ελένα, τα δύο πρώτα θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου στην Κύπρο .

Η κηδεία της Λίβια Φιορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία και της κόρης της Ελένα Ναταλία, θύματα και οι δυο του 35χρονου κατά ομολογία κατά συρροή δολοφόνου τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Αρεδιού, όπου ο πατέρας και άλλοι συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο

Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από το κράτος, ενώ το παρών έδωσαν και άτομα με ουσιαστική και σημαντική συμβολή στην ανεύρεση των σορών των θυμάτων του 35χρονου. Μεταξύ άλλων, o Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, η ομάδα της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services, και μέλη της ΕΜΑΚ. Παρόντες ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, η επιτετραμμένη της Ρουμανίας στην Κύπρο, Ντανιέλα Σεζόνοβ-Τάνε καθώς και αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων.

Στον επικήδειο λόγο του, ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής ανέφερε πως «όλοι μας σήμερα συμπάσχουμε για όλα τα θύματα του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος, το οποίο συγκλόνισε και θα συγκλονίζει για πολύ ακόμα την κοινωνία μας αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα».

Με το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας, που εψάλη στα ελληνικά και στα ρουμάνικα, έγινε κατάθεση στεφάνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!