Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Η Κεραμέως απάντησε στον Τσίπρα για την αναστολή έναρξης 37 πανεπιστημιακών τμημάτων
[Lifo]: Η Κεραμέως απάντησε στον Τσίπρα για την αναστολή έναρξης 37 πανεπιστημιακών τμημάτων

[Lifo]: Η Κεραμέως απάντησε στον Τσίπρα για την αναστολή έναρξης 37 πανεπιστημιακών τμημάτων

Η υπουργός Παιδείας απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter περί «άστοχης και εκδικητικής» απόφασης

Η Νίκη Κεραμέως απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα που χαρακτήρισε «άστοχη και εκδικητική» την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για αναστολή της έναρξης λειτουργίας 37 νέων πανεπιστημιακών τμημάτων.

«Κύριε Τσίπρα πέρα από το ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων η έναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ιδρύθηκαν παράνομα, χωρίς τη γνώμη της ΑΔΙΠ, χωρίς ουσιαστικές μελέτες, χωρίς σχεδιασμό, ας θυμηθούμε επιπλέον τις βουλευτικές σας τροπολογίες των τελευταίων λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών», απάντησε μέσω Twitter η υπουργός Παιδείας στην σχετική ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Η Νίκη Κεραμέως, στην απάντησή της, παραθέτει και τις τροπολογίες Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση νέων τμημάτων, που κατατέθηκαν τα τελευταία λεπτά πριν την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Το σχόλιο είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση στο Twitter μετά από την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

«Δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε μια χώρα και μια κοινωνία με προοπτική αν δεν επενδύσουμε στη γνώση, στη μόρφωση, στην εκπαίδευση, αν δεν επενδύσουμε στη νέα γενιά του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να αποσύρει την άστοχη και εκδικητική απόφασή της για την αναστολή της λειτουργίας έξι τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!