Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κάθε ημέρα έγραφε SOS στο χιόνι: Άνδρας επιβίωσε για 3 εβδομάδες στην Αλάσκα
[Lifo]: Κάθε ημέρα έγραφε SOS στο χιόνι: Άνδρας επιβίωσε για 3 εβδομάδες στην Αλάσκα

[Lifo]: Κάθε ημέρα έγραφε SOS στο χιόνι: Άνδρας επιβίωσε για 3 εβδομάδες στην Αλάσκα

Ένας άνδρας κατάφερε να επιβιώσει για τρεις εβδομάδες στο χιόνι της Αλάσκας, μετά από μία καταστροφική φωτιά που έκαψε την καλύβα του

Ένας άνδρας κατάφερε να επιβιώσει για τρεις εβδομάδες στο χιόνι της Αλάσκας , μετά από μία καταστροφική φωτιά που έκαψε την καλύβα του μαζί με τις περισσότερες από τις προμήθειές του.

Από τον Σεπτέμβριο, 30χρονος Τάισον Στιλ ζούσε μαζί με το λαμπραντόρ του σε μία μικροσκοπική καλύβα στην Σαστίνα Βάλεϊ της Αλάσκα, 20 χιλιόμετρα από την κοντινότερη κατοικημένη ζώνη. Στις 17 ή 18 Δεκεμβρίου (σ.σ δεν είναι σίγουρος), μια φωτιά που ξέσπασε μέσα στην καλύβα είχε σαν αποτέλεσμα να καεί το μικροσκοπικό του σπίτι, και σχεδόν τα πάντα από τις προμήθειές του: τα μπιτόνια προπανίου, το μαγειρικό λάδι, οι σφαίρες του όπλου του που είχε για το κυνήγι. Ο σκύλος του κάηκε στην φωτιά.

«Όλα εξαφανίστηκαν τόσο γρήγορα. Οι σφαίρες από το κουτί των πυρομαχικών άρχισαν να εκρήγνυνται. Ήταν μία μεγάλη φωτιά και όσο χιόνι και αν έριχνα, δεν έσβηνε. Ο άνδρας επιβίωσε σε ένα 1,5 μέτρο χιόνι, για τρεις εβδομάδες, τρώγοντας ότι είχε απομείνει από τις καμένες κονσέρβες που ξέθαψε ανάμεσα από τα ερείπια και τις στάχτες.

Έγραψε ένα τεράστιο SOS στο χιόνι, το οποίο ξαναχάραζε κάθε πρωί και ήλπιζε πως θα τον βρουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!