Κυριακή, 28 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Η Kate Middleton αποκαλύπτει ότι ένιωσε μόνη και απομονωμένη ως μητέρα
[Lifo]: Η Kate Middleton αποκαλύπτει ότι ένιωσε μόνη και απομονωμένη ως μητέρα

[Lifo]: Η Kate Middleton αποκαλύπτει ότι ένιωσε μόνη και απομονωμένη ως μητέρα

Μιλά για τα συναισθήματα και τους φόβους που την κυρίευσαν

Για τα συναισθήματα που ένιωσε και τους φόβους που την κυρίευσαν, βιώνοντας τη μητρότητα, μίλησε για πρώτη φορά η Kate Middleton, στο πλαίσιο εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στις προκλήσεις της ψυχικής υγείας.

«Είναι όμορφο να μιλάμε για τη μητρότητα ως ένα θαυμάσιο πράγμα, αλλά πρέπει επίσης να μιλήσουμε για τα άγχη και τις πιέσεις που τη συνοδεύουν», σημείωσε μιλώντας σε μητέρες στο West London High School

Όπως αποκάλυψε η 35χρονη Δούκισσα και μητέρα δυο παιδιών, κάποιες φορές ένοιωσε αρκετά μόνη και απομονωμένη και την ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον αλλά και τον φόβο και την πίεση του να «είσαι τέλεια μαμά, να υποκρίνεσαι ότι τα καταφέρνεις όλα και μάλιστα ότι το απολαμβάνεις».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate μιλά σχετικά με τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς. Μόλις τον περασμένο μήνα, παραδέχθηκε ότι η μητρότητα, αποτελεί κατά καιρούς,  μια «τεράστια πρόκληση» για εκείνη. «Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σας προετοιμάσει για την απόλυτη συγκλονιστική εμπειρία του τι σημαίνει να γίνετε μητέρα. Για πολλές μητέρες, όπως συνέβη και σε μένα, αυτό μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε έλλειψη εμπιστοσύνης και στην αίσθηση της άγνοιας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!