Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Κατάρριψη Boeing: Το βίντεο των ΝΥΤ για τα 7 λεπτά της δραματικής πτήσης του ουκρανικού αεροσκάφους
[Lifo]: Κατάρριψη Boeing: Το βίντεο των ΝΥΤ για τα 7 λεπτά της δραματικής πτήσης του ουκρανικού αεροσκάφους

[Lifo]: Κατάρριψη Boeing: Το βίντεο των ΝΥΤ για τα 7 λεπτά της δραματικής πτήσης του ουκρανικού αεροσκάφους

Σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο, οι New York Times παρουσιάζουν όλα τα στοιχεία για την ολιγόλεπτη πτήση του ουκρανικού Boeing

Το χρονικό της πτήσης επτά λεπτών του ουκρανικού Boeing , που καταρρίφθηκε στο Ιράν και οδήγησε στον θάνατο όλους τους επιβαίνοντες, συνέλεξαν και παρουσίασαν οι New York Times .

Στο βίντεο της εφημερίδας παρουσιάζονται αναλυτικά τα ως τώρα στοιχεία, λεπτό προς λεπτό, από την απογείωση του Boeing μέχρι τη στιγμή που καταρρίφθηκε από πύραυλο των Φρουρών της Επανάστασης. «Για να μάθουμε τι συνέβη στην πτήση 752 αφού αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ιράν στις 8 Ιανουαρίου, συλλέξαμε δεδομένα πτήσης, αναλύσαμε βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες και φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής, ώστε να συνθέσουμε την καθαρότερη μέχρι στιγμής εικόνα για την ολέθρια πτήση των επτά λεπτών», αναφέρεται στην εισαγωγή του βίντεο, προτού ξεκινήσει η παρουσίαση όλων των διαθέσιμων στοιχείων.

Ιράν: Δεν προσπαθήσουμε να αποκρύψουμε την υπόθεση

Η Τεχεράνη διέψευσε σήμερα ότι προσπάθησε “να αποκρύψει την υπόθεση”, αναφερόμενη στην ευθύνη που φέρει το Ιράν για την τραγωδία με το επιβατικό ουκρανικό αεροσκάφος που καταρρίφθηκε από λάθος την Τετάρτη κοντά στην ιρανική πρωτεύουσα. «Αυτές τις ημέρες λύπης, επικρίσεις διατυπώθηκαν για τους υπευθύνους και τις αρχές της χώρας. Ορισμένοι υπεύθυνοι κατηγορήθηκαν ακόμη και για ψεύδος και για προσπάθεια να αποκρύψουν την υπόθεση, ενώ πραγματικά, ειλικρινά, δεν συνέβη αυτό», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Αλί Ραμπιί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!